12 Eylül 2015 Cumartesi

Havaalarında Bulunan En İlginç Şeyler



Havaalanlarında yolculuk etmeden belirli güvenlik aramalarından geçeriz.Havada tehlike yaratmaması adına diğer yolcuların güvenliği için aranır ve taşınması yasak olan eşyaları taşıyıp taşımadığımız yetkililer tarafından kontrol edilir.Birçoğumuz bu rutin kontrollerden geçip uçağımıza doğru devam ederiz.Fakat az sonra duyacağınız insanlar olayı biraz yanlış anlamış ve yetkililer tarafından yakalanmışlardır.İnsanların ne denli yaratıcı olduğunu duyduğunuzda şaşıracaksınız.İşte karşınızda Havaalanında güvenlik tarafından yakalanmış birbirinden tuhaf şeyler.

Singapur havaalanında eteğinden su çalkalanma sesi gelen kadın güvenliğin dikkatini çeker ve durdurulur.Yetkililer kadını kontrol ettiklerinde ise kadının eteğinin içine yapılan özel ceplerin içinde 51 Tropikal Balık bulmuştur.Gerçekten emek verilen bir taşımacılık.

Soekarno-Hatta Havalimanı’nda gümrük polisi, bagajında 40 Piton Yılanı bulunan yolcuyu kıskıvrak yakalamıştır.Bu yolcu şansını biraz fazla zorlamış olabilir.

Havaalanlarından uyuşturucu madde geçirmeye çalışan kaçakçılar güvenlik engeline takılıyor. Gümrüğe takılan bu etin içi uyuşturucu dolu! Güvenlikleri şaşırtan bu olay, kaçakçıların sınır tanımadığını gösteriyor.

Meksika havaalanında yakalanan bir gencin üzerinde 18 minyatür maymun çıktı. İkisi ölmüş olarak bulunan maymunlar, güvenliği ve gümrüktekileri hayrete düşürmüştü.

Kolombiya'dan İspanya'ya uçan bir kadın, Barcelona havaalanında kokain doldurulmuş bir silikonla yakalandı! Kadının gerekçesi ise meme implantının silikonla değil, kokainle dolabilecek olması..

2006'ya döndüğümüzde, bir kadın Haiti'den Miami'ye giderken yanında kafatası götürürken yakalandı. İnsan kalıntılarının, bir belge olmadan gümrükten geçmesi imkansız olduğundan bu olayda görenleri hayrete düşürmüştü.

Bu Kaplan yavrusu Tayland havaalanlarından birinde, Bangkok-İran uçağına binmeye çalışan bir kadının bavulunda bulundu. Yapılan kontrollerde Kaplan’ın hipnotik uyku yöntemiyle uyutulduğu belirleniyor.Fakat memurlar X-Ray cihazından bavula baktılarında kaplanın kalp atışlarını görmü ve olayı çözmüşlerdi.2012 yılında Kahire havaalanında, 400 kilo ağırlığında donmuş inek beyini bulundu. İnek beyninin Sudan'da ucuz olduğu için alıp, dondurduklarını söylemişlerdir.Gerçekten sudan ucuzmu bilinmez.Portland Havaalanında bulunan Çocuk Oyuncaklarına gizlenmiş ekstaziler görevlilerin farketmesi üzerine el koyuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder